Produktbild för Espacio Syrah

Fruktig, något kryddig smak med inslag av fat, svarta vinbär, blåbär, plommon, viol, örter och vanilj. Serveras vid 16-18°C till rätter av fläsk-, lamm- eller nötkött.

 

 

 

Argentina

Produktbild för Bosman FamilyKryddig, fruktig smak med inslag av hallon, körsbär, viol, färska örter, blodapelsin, lakrits och vitpeppar. Serveras vid 16-18°C till rätter av fläsk- eller lammkött, eller till vegetariska rätter.

 

 

Sydafrika

Produktbild för Doña DomingaKryddig, nyanserad smak med inslag av fat, björnbär, choklad, svarta vinbär, lagerblad, svartpeppar, viol och örter. Serveras vid cirka 18°C till rätter av mörkt kött, gärna grillat.

 

 

 

Chile

Produktbild för CrudoBärig smak med inslag av körsbär, basilika, hallon, jordgubbar och blodapelsin. Serveras vid cirka 16°C till vegetariskt eller till rätter av ljust kött.

 

 

 

 

Italien

Produktbild för Plavac Mediterano  Nyanserad, något kryddig smak med inslag av fat, lingon, nypon, lavendel, svart te och kakao. Serveras vid 16-18 °C till rätter av ljust kött, eller till inte alltför smakrika rätter av lammkött.

 

 

 

Kroatien