2002
”Kämpetorsk”
Gâteau de cardemomme
Vines:
Marie d´Alsace 1999
Drostdy
– Hof 2000
2003
Välkomstdrink
Jordärtskockssoppa
Oxfile med hasselbackspotatis
a-la Grytans vänner
Blå Castello
Apelsinklyftor
med syltade apelsinskal
Grand Marnier & Pistaschmandel
Kaffe & The
Med
Petite four
Starkvaror efter önskemål
Vin:
Tommasi
Brut Biaco Di Custoza
Sundial Chardonnay California 2001
Vin
D
2005
Hummer
Sauce
Mayonaise- & Rhodeisland
-----
Kalvytterfilé á
------
Lime / apelsin Sorbet
------
Reblochon
-------
Sachertårta
Vin:
Chapange Philipponnat Brut
Royale Réserve
Lanzera 2003
Merlot
Wine of origin Stellenbosch
Riesling Eiswein 2001
Ruppertsberger
Linsenbusch
MENY
Grytans Vänner
??
Unlimited Open Bar
2007
Millefeuilles med lax och pepparrotscreme
Sauvignon Blanc 2006
Stoneleigh,
New Zealand
Fiskrulader
med ”färskpotatis” och räksås
Errazuriz Estate 2006
Pinot Noir
Gorgonzola med honungsnötter
B.A. Beeren Auslese Cuvée 2004
Hafner Family
Austria
Semifreddoglass med sommarbär
Château Grillon 2004
Sauternes
Café or Tea and Avecs
Meny
2008
Grytans
Vänners Årsmöte ??
”Open Bar”.
Gravad Harösik.
Hummersallad med avokado och fänkålscrudité.
Timjanstekt oxfilé med
jordärtskocksgratäng, citrongrönsaker och rödvinssky.
Appenzeller med
fikonmarmelad.
Semifreddo med choklad,
maränger och ananassalsa.
Viner:
Gobelsburger Riesling
(Österrike).
Langhe Nebbiolo (Italien).
Castaño Dulce Monastrel (Spanien).
2010 ??